Rain's World

Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Rain. Welcome to My Kpop Town. Im Multifandom and EXO-L. Gomawo! You'r be pleased to be here
HYUN WOO's Crush





Entries About Linkies Stuff


Check you time

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Just Wrote and Click SEND
You'r be pleased to be here




Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   



HELLO BUDDYZ!


OH GILA AKU!

Okay tulisan memang x boleh besar lagi, Ni lahh yang paling Maksimum!

Hm hm tadi amek gambar kelas , E TAK DATANG!! ni yang aku hangin satu badan ni -..-
Geram ~ Hahaha But tahun ni dapat jugakk lah aku simpan kenangan gambar kelas with N .
Menggila lah aku . Huuu tapi awat dia tak dtg. Motongg betoi ang ni E.
Cek ingat cek nak simpan kenangan . ang ni pasai paa?
2 Minggu cek dok tak nampak muka ang tuuu nanti!

Heeeeeee~ 
Cuti 2 minggu ni mesti bosan. aku rindu gila dengan kucing aku yang now kat Klinik tuu ,
Kesian betul dia , Kudung dah disebabkan SAMEON langgar kaki dia .
Aku rindu betull lahhh !


HEY PUJAAN HATI ..