Rain's World

Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Rain. Welcome to My Kpop Town. Im Multifandom and EXO-L. Gomawo! You'r be pleased to be here
HYUN WOO's Crush





Entries About Linkies Stuff


Check you time

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Just Wrote and Click SEND
You'r be pleased to be here




Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Heh RUNNINGMAN INI KALILAH!

Hey Stoppp looking at My LJOE!
Hahaks'~ Jyeahh My Bias . my biases list.

Hm dah lama aku tak porak perandakan pembacaan korang kan? 
Bukan apa , aku bosan LOL!!
Like seriiouslyyy!~ Now RUNNINGMAN nak Main kat TV2 WOOooooooooi!
gila aku meroyan mcm org jakun tapi apa aku kesahh kan kan kan?
Yelahh , apa aku kan xde astro jd aku ni asik lah tgok RM Bigbang tu ulang ulangg ~ Sampai aku dah hafal jln cerita dia. Walaupun agak ketinggalan an an an ~ aku bru first time dpt tgok. dia start 1 JUN nanti . TROLOLOLO!
Start with 1EPISOD! so i must WACTHED its! 
Okeng now , other STORY!

Budak kelas aku menggila bila Time Exma Mid year . masing masing main pas pas jwpn .piki lah asik mintak aku , entah betul ke tak aku pun tak tahu ~ 
Biaq pi! hahaha Tak pcya dia Sains dapat 32 ooooo~ Gila Bapak pikii black tu! cyaaaaa lah luuu! 

Dan dan dan dan , Aku kene Tukar tempt dgn N , then cg suruh N ddk sblah aku . hahah dia senyap jeh , alamak aku lagilahh , berpeluhhhh weyyyh!
LOLOLOLOLO!
Haha esok amek gambar kelas dan aku x sabar . aku nak kumpul kenangan kitewang , manalah tahu nanti ada yg pindah ke lari rumah ikot makwe ke kan . lol jadi aku nak save lah an an an ~

Ps; INSAFLAH ~ BUKAN APA , KAU TUU ....TETIBA JE AKU NI~

Crush i love you! 

Label: ,