Rain's World

Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Rain. Welcome to My Kpop Town. Im Multifandom and EXO-L. Gomawo! You'r be pleased to be here
HYUN WOO's Crush





Entries About Linkies Stuff


Check you time

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Just Wrote and Click SEND
You'r be pleased to be here




Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


OMGEEEEEEEE~

OMG what ?
Before that " ASsalamualaikum..
Baru habis tengok I MISS YOU <3
Okengg now aku nak ceritaa pasal kat sekolah tadi ... Aphall ??
Sabarrr , ni baru nak cerita ...

Firstlyy , Baru masuk sekolah, Aku nampakk E :) Then cikgu mansor suruh masuk bilik seni sebelah kelas 4RE tuu , aku masuk , then cg suruh buat kerja seni. Hmp Si F.S pinjam jangka lukis aku , then main pas-2 dgn budak ni.. *Atleast nasib takde N*Then E guna. aku mintak lahh '' E.... bak sini " Then dia kata " tu ," tapi dia amek then main chak chak dgn jangka lukis tu . aku nak amek dia tarik, nak amek dia tarik. then dah dapat aku tercakap " Aku telan kau karang" OMO! garangg siutt akuu :P

Secondly, bila dah lepas rehat masuk kelas. Kertas Sains aku takde , EH MANA ? aku suruh Masitah pergi amek lah then masitah cakap takde , what! aku dah suspendeeer jee. Tapi FARA cakap " E..... Mana Kertas Ain Hasram ?" E tunjuk dkt masitah . Aih aku rasa mcm nak baling jeh botol air tu dekat kepala masitooooot tuu -.-.-.-.-.-"


Thirdly , Masa masukk perpustakaan, aku terlanggar dia .. Awmmm :* 

Lastly for todayy , Masa kat bilik Pafa for PI , aku tengok jeh dia but dia tak perasan kod..Then masa nak balik tu aku nak buang kertas , aih kenapa mesti tong sampah  tu dekat kwsn jajahan dia ? OHMGEE~then aku cakap " Tumpang tumpangg " Dia bangun then sambil sengeh dia cakap " Ei ei eii ... Perempuan beratur dekat sana ." aku balas sambil gelak " aku nak buang sampah lah"

Lepas tu sesenyum . OH CRUSH !! you so bad , you so bad , so so bad ..

Nota Kaki Tangan Lutut ; aku masih boleh terima kau sebagai KAWAN , tapi bukan BFF okey darlingg ? Ingat apa yang kau buat bukan sikit . Kau BACKSTABBER!! Tak layak pun sebenarnya aku maafkan tapi aku ni baik hati .. Ulammmmmakkkk ~ 

Label: