Rain's World

Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Rain. Welcome to My Kpop Town. Im Multifandom and EXO-L. Gomawo! You'r be pleased to be here
HYUN WOO's Crush





Entries About Linkies Stuff


Check you time

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Just Wrote and Click SEND
You'r be pleased to be here




Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Le'Crush

Assalamualaikum
Merentas desaa dah berakhir. walaupun memenatkan kaki dan membuatkan kaki aku ni mcm berotot , namun mengembirakan aku. Eh pelik kan?
sebab CRUSH aku tegur aku doooooooooooo~ >< 
Actually dia takde motif nak tegur aku. Tapi dia nak jugak tegur .. Agaknya --''
Dia siap cakap " Ain! " Tapi aku tak dengar . yelah pakai earfhone then pasang radio. Pekak sikit. Kali kedua dia panggil " Ain " baru aku perasan. Eh dia panggil .. konon terkejut
Dia cakap " Ain kau tak nak bwk balik ke ? " Aku tak dengar . aku cakap " Ah ? " dia ckp balik " kau tak nak bwk balik ke tuu ? " dia tunjuk ape pun aku tak thu ..
then aku jwb " Haha kau bawak lah dulu " dalam nada tinggi. bukan kasar
Then dia balas " Eeh ain marahhh .. " N yg balas . Hahah ~ Tripleee whattttt!!

Xoxox