Rain's World

Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Rain. Welcome to My Kpop Town. Im Multifandom and EXO-L. Gomawo! You'r be pleased to be here
HYUN WOO's Crush





Entries About Linkies Stuff


Check you time

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Just Wrote and Click SEND
You'r be pleased to be here




Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Diaaaa lagi ?

Actually aku dah penat nak menulis bahasa novel ni ..
Nak cerita pasal ES
Rasa rasa kau dia type nama dia kat GOOGLE dapat takk ? Compem.
tu pun kalau dia TYPE lahh kan .. :*
Harituu , Dia exam reka cipta . aku tak exam sbb aku amek ekonomi asas ,
then aku duduk belakangg. dia asik pandang belakangg jehh .. Tak tahuu napa.
Then semalam masuk perpustakaan, akuu duduk kat sofa belakangg tu baca novel Harry potter . Then dia tgok2 jugak.
sampailah dia dgn Gadafi dtg belakangg aihh aku bengangg jugaklah then tukar pi duduk kat depan . 
Dia ikut lagi. Duduk sebelah meja aku pulakk dahh mat ni .. Buat hall betul lahh.
Then then ... Tadi .. Masa BM masuk Makmal Komputer. Then dia duduk kat depan sekali .. alahai asik pusingkan kerusi tu kenapa broo ? Guaa nervous broo!
then pusing pandang gelak pusing pandang senyum 
apa aku buat kat kauu sayang :* Hamboiii Gatai ~
Hahah E E .. Tahun ni aku rasa aku gagal buang kau ari hati like seriously :(