Rain's World

Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Rain. Welcome to My Kpop Town. Im Multifandom and EXO-L. Gomawo! You'r be pleased to be here
HYUN WOO's Crush





Entries About Linkies Stuff


Check you time

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Just Wrote and Click SEND
You'r be pleased to be here




Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


assalamualaikum

salam stalker and haters also beloved :D
malam dah nih .. kejap je dah nak skolah balikk .. 
Yipppie :)
serius , aku rindu para bloggers yang first2 click button
FOLLOW tuh .. kak edda .
dengan berkat tunjuk ajar dia la aku dapat jadi 
blogg kkal ..
hekhek .. tanpa bantuan tuto2 lak ,
from Yaya , Lyssa , Apit , Lulu , Evatushiera 
aku x jayakan blog unsang ku ini :D

hari2 aku update , xleh miss walaupun xde citer ku nk smpingkan :D

yaa .. then aku nak edit2 blog aku nih ,
buang ape bende yang menyemakkan dan memberatkan .
bia simple jea ..
:)

dalah , dah malam sangad ni ,gtg :) on9 fb kjp :)
salam .


SpreadlovepersonBy: Nf.ain