Rain's World

Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Rain. Welcome to My Kpop Town. Im Multifandom and EXO-L. Gomawo! You'r be pleased to be here
HYUN WOO's Crush





Entries About Linkies Stuff


Check you time

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Just Wrote and Click SEND
You'r be pleased to be here




Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


waaaa

Hi all's ..
hahah , selamat hari miggu Okay ..
hope kowang happy disamping keluarga tersayang oo..
tak pergi bercuti ke ?
aku langsung tak pergi walaupun cuti sebulan lebih .
bosan oo dok umaa ni ..
naseb ade lappy ..
dengan berkat allah aku dapat lappy nih..
kalau x , bende ni aku idam kan dah betahun2,
sekarang aku idamkan Guitar la pulak ..
tengok orang men shio0k je bebs ..

cantik2 guitar ni .
sapa ade jual secondhand ke , ori ke ,
janji mura ,inbox je aku ..
aku memang buyer real tauhh ...

actually aku xde idea .. but aku
x leh miss tegok blog unsang aku nehh .. 
Ahhhdoihai puunnnn...

pernahkah korang terfikir
bila masa nya kita dipanggil ?
waaaa , saya ubah topik ..

but ini yang ditakotkan aku .. korang jugakan ?
amalan belum cukup lagi untuk melangkah kealam kematian .
but , aku memang sobsob bila ingad mati nihh...
bila ntah aku ni dapat hidup lagikan ?

Semoga Allah mengambil Kita semasa kita didalam iman :D

Saya hot , 
     H-ormat 
     O-orang
T-ua




Spreadlovebyemeon: NF.ain