Rain's World

Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Rain. Welcome to My Kpop Town. Im Multifandom and EXO-L. Gomawo! You'r be pleased to be here
HYUN WOO's Crush





Entries About Linkies Stuff


Check you time

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Just Wrote and Click SEND
You'r be pleased to be here




Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


HI

hai all's..
tengahari sabtu yang tenangkan ? tnpa Matahari ,
langit yang mendung jea :D

semakin hari semakin ramai yang sudi follow blog aku ni ..
walaupon x sehebat yang memolow tuh ,
aku tetap bersyukur .. `alhamdulilah`
aku dah buat blog dah lama ,
but yang ni bru kekal ...

dulu , aku buat bagai nak rak ,
but jd serabut .. now ,
aku nak buat blog simple , tapi ade sharing to korang
yang tukang folow atau visit jea ..
x kisahlah , lau kowang sudi ,
follow la , jika x  ,
thank ya sebb sudi jenguk :D

Kadang2 , aku nak cri smthng yang buat korng Happy msok 
blog unsang neh ,
buat '' xde idea yang bernas la''
susah nak jd seperti koeang ..
aku ni bru 1 tahuun berblog ,
so , blum toughtenough lagi :)

Hope s0 , koeang bg tunjuk ajar ya kat aku  neh .. :DD


SpreadLove By : NF ain :D