Rain's World

Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Rain. Welcome to My Kpop Town. Im Multifandom and EXO-L. Gomawo! You'r be pleased to be here
HYUN WOO's Crush





Entries About Linkies Stuff


Check you time

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Just Wrote and Click SEND
You'r be pleased to be here




Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


SPM result!

Assalamualaikum Yeorubuuun~
Huh Lama kau tak update blog dah berhabuk dah fuh fuh fuh. Haha
Kemain esok Nak amek RESULT SPM teruuuuuuuus update blog ennn..
mana taknya gementar seluruh jiwa raga ni dohhh~ apa nak buat
takut punya takut oun aku kene hadapi jua kan? Kerana terpaksa aku relakan..
Yelah mana tak berdebarnya. cepat Gila 3/3 yerrrr! rasa tak sampai 3 bulan pun aku tunggu ==

Bila bukak Facebook, Memey lah mcam mcm diewang cakap. Tapi tengok lerrr esok kengkwan ku seBatch, hahaha 




Haha lol rasa nervouse tu kurang tapi esok takkkkkk tahu lah kan? 
MAY ALLAH BLEESED US 97's LINER!
ALLAHU