Rain's World

Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Rain. Welcome to My Kpop Town. Im Multifandom and EXO-L. Gomawo! You'r be pleased to be here
HYUN WOO's Crush





Entries About Linkies Stuff


Check you time

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Just Wrote and Click SEND
You'r be pleased to be here




Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Im EXO-L

Finally EXO dah ade nama FANDOM! and its EXO-L 'EXO-LOVE'
Guys , nakk register jadi EXO-L ? Pergilah 
ni bila korang dah jawab soklan2 tuu dia jadi putih woo
Tapi kene register dulu lahh . Memang penat nak try asik error je tapi jgn lerr putui asa naa..
Tekan Sini untuk Register - Click 
Kalau dah register and jawab soklan2 dia , baru korang dapat member kad dia .
siap Nombor ID lagi cakap kau..

ni kalau dah compem lah eh.. hey GOODLUCK!
Soalan dia senang je .. Nak jawapannya ? ala kalau korang EXOFANS mesti korang tahu punya lerr