Rain's World

Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Rain. Welcome to My Kpop Town. Im Multifandom and EXO-L. Gomawo! You'r be pleased to be here
HYUN WOO's Crush





Entries About Linkies Stuff


Check you time

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Just Wrote and Click SEND
You'r be pleased to be here




Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


그 남자








Haha inilah kehidupan .. walau apa cara kita menghalang, Rasa cinta itu akan terus mendesak untuk datang. Datang tanpa dijemput.. 
Miracle .. Selalu terjadi dalam setiap Norma norma kehidupan.. hhaha aku bila x datang sekolah otak mula lah nak berjiwang sana sini..
As you'll know , alah kalau baru enter blog aku ni pun korang tahu aku ni jenis suka korea kan? Kalau korang tak suka tuu , anti sangta dgn kpop , boleh lah ke HOME korang kay. Dengan sepantas kilat dia akan shuhhh dari blog kpop ni. Walaupun blog ni kpop je korang nakmpak tapi xsemua entry dia pasal K pop tau. Aku pun ade life macam korang even aku ni kpoppers. Aku juga ada hati dan perasaan macam korang walaupun aku tak sesempurna korang. yes aku tak sempurna. :)
나 한국어 사람이 인돼요 . yes aku bukan Orang Korea. Aku belajar berHangul dan Language dia pun banyak dari K-drama dan Lagu2 . 
Actually aku bukan nak berceramah mengenai Kpop. Tak berniat langsung cuma nak memulakan entry n biar korang yang haters kpop tuu boleh lah out sebelum korang muntah hijau ;A;

그 남자:
Dia datang tetiba dalam hidup aku . Why? kenapa dia ade and kenapa dia tak pernah nak notice aku? mungkin aku ni yang pengecut. Tapi takkan lah aku nak tegur dia kan? mesti lah aku ni perempuan namapak mcm desperate sangt dengan dia. Even aku nak nampak dia senyum pun aku rasa macam heaven sangt. Mana pergi "N" aku tu? lesap .. haha makin hari aku cuba nak lupakan dia . sebab aku dah tunggu dia 4 tahun. dan dia xpernah notice aku. Walaupun kau tu setia..
Er puasa puasa ni hati aku selalu tergugat. Cinta tak berbalas, bertepuk sebelah tangan. Ingat aku layan kpop je , minat artis kpop je aku x suka manusia yang seagama dan sebangsa denga aku ke? haha ini poyo .
i may not pretty . but i've heart.. Mr."A" hahaha
Lagu GOT7 ni kena je dgn kisah aku. Tajuk pun " A " kan? Klau aku nyanyi jadi version perempuan mesti cool . hahaha lol ignore me.
" Hold you tight. make you mine. never leave me alone."


PS: Sebelum  tu , meh lah korang doakan untukk saundara saudara kita kat gaza yang teruk dibedil oleh Israel laknatullah dan mangsa2 MH17/MH370 okay?