Rain's World

Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Rain. Welcome to My Kpop Town. Im Multifandom and EXO-L. Gomawo! You'r be pleased to be here
HYUN WOO's Crush





Entries About Linkies Stuff


Check you time

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Just Wrote and Click SEND
You'r be pleased to be here




Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Crush Came Home for ..... TWICE?

Assalamualaikum Yuhhuuuuu ;*
mood : Baik ! 
why yerr , baru je tak sampai bapa minit tadi E datang umah ! Kalau tak sebab mirul, memang tak lah == #SadLife
Haha, Nervouse pada pertama kali dia datang, kalau tak silap selasa haritu. dan hari ni datang lagi. Eh boleh tak kalau sekali je kau tak ikut ?
bila dah nervouse tu tetau jeh lah Kaki tak jejak Bumi lagi Wuaahahaha! 
silly silly you Crush!
Apa pun tak boleh . Kalau lah dia baca Blog menggila aku ni ,
how ? Mampos! tak pi sek dah lepas ni. huhuhuh =oo=
Dia hanya tahu GELAK! #TBH where your Voice dude? Hahaha~

Semalam ada Visit Blog Arwah Sis Yasmin j Hunwick, Seriously bila lihat older post Sis yasmin , memang rasa sebak. Novel dia pun ada sekarang. " LOVE YASMIN " 

Semoga roh  belia dicucuri Rahmat , Amin!