Rain's World

Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Rain. Welcome to My Kpop Town. Im Multifandom and EXO-L. Gomawo! You'r be pleased to be here
HYUN WOO's Crush





Entries About Linkies Stuff


Check you time

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Just Wrote and Click SEND
You'r be pleased to be here




Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


COMEBACK!

Assalamualaikum.
Lama aku tak bercelotehh ! Wuaaaaa Banyak Cerita Lol . Larat ke aku nak type ni /(o.o)\
 
Memula mcm ni ... masa tadi lah , yang lain tuu biarlah berlalu .. Ada plantikan PRS . Aku dgn N Woaa ;OYelah masa aku beratur kat tetengah tu ingat dia x dtg . then ttbe dia muncul pulak kat depan aku . yg aku tahu cg suruh dia ddk kdt sebelah Budak AC :O(Vomit) and dia pun diri la kat dpn aku tuu .. Sempat lah jugak aku meneliti segenap diri dia woohh!!Then Suddenly cg Aturkan balik ! Do you know what? Dia kene duduk sebelah aku dan aku dah mula berpeluh Hahahaa!!Mana taknya bukan jauh . Rapat. kalau aku terkekiri sikit dah kene bahu dia tpi nasib aku tahu nak jaga semua tu errrr~!! . sampai lah amek sijil kat Atas pentas , kaki aku dah mcm apa dah mengigil woi! rasa mcm x jejak je kaki aku ni kat tanah ..Dengan muka selamba aku amek then turun. Diri balik sblh dia woa. then Mr.Bala mintak duduk! Woa lagi nervous aku. dekat woi dekat !!dah dah bulan puasa ni tak baik woi! ahahahahahahahahh /Laughin hard/

This not Yusrinaldi but Nichkhun ! 
Happy Birthday Hafiz Bin Helmi. !
13/7

im just waiting for my silly Birthday 24/7