Rain's World

Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Rain. Welcome to My Kpop Town. Im Multifandom and EXO-L. Gomawo! You'r be pleased to be here
HYUN WOO's Crush





Entries About Linkies Stuff


Check you time

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Just Wrote and Click SEND
You'r be pleased to be here




Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Milik Akukah Dia ? :')

Hah ! Story bout A -,-''
Awat pasal A je memanjangg ? Eh biarlahhh ...  Act aku mmg nak banyakkan cerita pasal dia . Araseo !!
mcm nie . Khamis harituh x De Pape langsung . So aku merayau rayau ke kelas sebelah , Kelas A' Tu laa .. haha Aku ade Deal dgn Kwn aku .. Nak suruh dia on . but dia menebeng kat Beranda . Oh Ohsem! 
aku  borak lah dgn classmate dia . lama la jugaak, aku kalau dah nampak dy , semua org aku lupa .. Adoii !
then masa tuu pulak cikgu aku ni g suruh kwn aku si L ni amek kertas Jawapan Exam form4 . Yah volunteer nak ikot . walaupun dr Block c Ke F ! waaa sampai kelas belakangg tuuuuuuuu.... Yihii aku suka main pusing pusing dekat kelas A tuu , '' Tayang Muka '' Choiyy Gedik !

Yaaa , E x de dlm kelas , so aku membuta x ingat org .. Jeva And Ina kejut aku , main ketuk2 lengan aku guna pembaris besi , aku ttp liat nak bangun .. walaupun hati aku rase nak sepak2 je Jeva tu masuk Pusat kitar semula ..

Okay , Hari jumaat lak Last Exam . Paper Science . wahhh Paper Sc Senangg .. Paper 2 lahh .. paper 1 aku ddk tmpat Asal , but bila Pper 2 aku ddk blkng E . Ohsem aku bajet belagak . Aku kene trolol dgn Pikii je , Kau aku ddk belkng jgn mntak aku tutup kipas bagai ! MAMBANG !

Ragam Budak kelas aku mmg x leh belah ! Wlpepon .. aku sayang diewang :D TERBAIKKK !