Rain's World

Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Rain. Welcome to My Kpop Town. Im Multifandom and EXO-L. Gomawo! You'r be pleased to be here
HYUN WOO's Crush





Entries About Linkies Stuff


Check you time

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Just Wrote and Click SEND
You'r be pleased to be here




Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Could't Forget You







Argghhhh !  Haha aku nak citer mcm mana aku jumpa A leyh ? Haha Act bosan -,-''
Camnie , seingat aku time tu Exam PK1 . Time tuu nak amek Paper PI . Aku bru lepas Abis rehat . Aku lalu la kelas 3 A tuu .. Haha Aku tersentap . Aku tengok  balik sapelah mambangg tuu , Waaalawweyyhhhhh ! Aku terkedu jap . aku tarik Ina , then Ina pon mcm '' SHOCK '' haha
then esoknye dah abis Exam . Yah TIME TO KNOWN HIM ! mase PI kitewang mmg gabung kelas .Fyi , selamani xde pon dy  ., :P then ttbe dy muncul .. Di dalam hati rase nak kenal , but Dy terlalu CUTE kod . Huhuuuuu . MELLTINGG !
then , budak ni ckp nama dy A**. A** ? Haha Same dgn aku AIN . Bhahaha terabur gelak aku , Choiyyy ! 
aku sengeh , dy sengeh , tu laa keje kitawangg kan , Sampai termimpi mimpi , Ade Percaya ? Hahah memngg Cayyyaaa laa .. 
then dah semiggu kod aku kenal dy , aku tengok kat buku register kelas dy masa guru kelas dy amik kedtngn . naseb cikgu dy amek masa PI . kalau tak makan lama la aku nak tahu nama dy ken , Betol Arkkkk !? Haha . Then aku tengok ... Nama dy .. Haha ******a*** . Haha . Kalau aku typ0 sini , kang kantoi dek kwn2 dy . dy tu pujaan ramai kod kawww ! haha . Malas nak bermasam muka bila diewangg tahu aku pun Angau . Sikit dgn SI A tuuu ... Bhahah ... Okay skunk aku dah a bit closer with him .
He Smile I Smile . Haha . masa kat bengkel , aku dgn Dia asik ketawa jee .. Choiyyyy !!
tdi aku Try berani kan diri ADD HIM AS FRIEND kat FACEBOOK . Ya tak sampai 1 minit ... Dia Accept .. DONE ! then aku tengok PicA dy . Wow ade gambar dia . SO wahtt theee OPERATION after THATS ? AKu amek laaaahh . Haha EEEEEE ! gedik bhai aku ... Ye ye ye ! I LIKE You (A) 


Story Bout E . 
Who's E ? Haha Dy budak classmate aku . Jyeahhh I like Him From 2011 :)) But tried to FORGET HIM ! Try & ERROR ! Malas la nak ckp pasl dy bnyak2 , Try Try and Try :D




Nota Kaki :  ✖   Forgive your enemies , but never forget thier name's . :D