Rain's World

Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Rain. Welcome to My Kpop Town. Im Multifandom and EXO-L. Gomawo! You'r be pleased to be here
HYUN WOO's Crush





Entries About Linkies Stuff


Check you time

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Just Wrote and Click SEND
You'r be pleased to be here




Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Wahhh .. masa yang ditunggu :D

Assalamualaikum :D
ape yang aku tunggu nyeerr ni ??

bende ni ..

Sejak aku jadi blogger ni , memang dah lama aku nak dapatkan angka ni ..almaklumlah , blog aku tak sefemes sape2 .. makan2 bulan baru dapat puluh..kali ni aku dah 100 .. wahhh , bebangga .. memang .. korang tak hairankanaku je jakun sengsorang . yelah tak sia2 usaha aku .. buat blog ni cantik ..kononnyalahkann .. aku terima kasih sangat dengan kaurang yang sudi follow .. akuader hit balik kan ? jangan risau kayyy !! lepas ni aku nak cuba lagi .. sokongan korang memang dihargai :D

bende ni ..
follower aku je .. lahai ! *jakun

Ade hadiah tak ni ?
haha , adelahh .. Hahah :D

kaylah . stop ! aku nak tido dalam keadaan happyy cmnie ..
jakunkan.korang yang beribas-2 pon tak kan .. uhmmpp !
biasa lah .. 
Nigth :)