Rain's World

Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Rain. Welcome to My Kpop Town. Im Multifandom and EXO-L. Gomawo! You'r be pleased to be here
HYUN WOO's Crush





Entries About Linkies Stuff


Check you time

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Just Wrote and Click SEND
You'r be pleased to be here




Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


TUTORIAL - Letak Music box for Blogskin

Laalala ,
Semenjak guna BlogSkin nehhh ,
aku dah mula pandai edit2 ,
dah mcm Skin nya aku yg buat ,
aku ubah !

Okay, ni cara nak letak blogskin ..
mula2 kowang
CTRL+F (search)-  Tajuk sidebar korang yang memulaa sekali ,
macam ain , About Me
Korang letak kod bawah ni kat ATAS
contohnya


 Besarkan Kalau x nampak kAy :D

Then korang Pastekan la ! Atas SIDEBAR TITLE ..
Nie kod dia kay ..

<div class="sidebar">
<div class="title">LALALA music</div><br>
<center><object width="200"
 height="25"><param name="movie"value="http://www.youtube.com/v/_AU1yyy_At4?fs=1&hl=en_US&color1=FF79E1&color2=FF79E1&autoplay=1" /><param name="allowFullScreen" value="true"/><paramname="allowscriptaccess" value="always"/><embedsrc="http://www.youtube.com/v/_AU1yyy_At4?fs=1&hl=en_US&color1=FF79E1&color2=FF79E1&autoplay=1"type="application/x-shockwave-flash"allowscriptaccess="always"allowfullscreen="true" width="200"height="25"></embedsrc="http:></paramname="allowscriptaccess"></object></center><br>

BIRU -  Title
UNGU - Title lagu , YOUTUBE 
KELABU - Warna Music box . Ain letak warna Pink tu , kalau x nak tuka terpulang ,
kalau nak tukar g kedai ni , >>Kedai Warna
Lagu - Grayson chance tu , kalau nak ubah , ubah warna UNGU tu kay .. cri kat YOUTUBE , yang kat atas skali tu okay ,
Then SAVE . Tgok , jd x ? kalau x jadi .. Tanya kat comment Kayy :D