Rain's World

Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Rain. Welcome to My Kpop Town. Im Multifandom and EXO-L. Gomawo! You'r be pleased to be here
HYUN WOO's Crush





Entries About Linkies Stuff


Check you time

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Just Wrote and Click SEND
You'r be pleased to be here




Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


(╯3╰)

(╯3╰)
Hallo everybodyyyy ...
Haha ! nak nak nak tempah Edit blogskin x ?
x , maksud ain , blogskin korang yang dah sedia ade ni korang guna ,
korang edit jd mcm pilihan kaurang sendiri ,
mybe korang suka Skin dia , but korang kurang berminat dgn Korangg nya 
Blockqout , scroll bar , Skin , or Title .
ain ubah semua ni sendiri , walaupun ORIGINAL NYA ain copypaste kat Blogskin ..
jdi nya , blogskin ni ain edit Owns. Haha !!
jadi macam pilihan hati ain sendiri LOL !!!,
korangg nak , Inform jeak LOL !.

Tiada bayaran dikenakan . Bosan actually