Rain's World

Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Rain. Welcome to My Kpop Town. Im Multifandom and EXO-L. Gomawo! You'r be pleased to be here
HYUN WOO's Crush





Entries About Linkies Stuff


Check you time

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Just Wrote and Click SEND
You'r be pleased to be here




Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Tukang Tutorial Mase aku guna Page Element . ^^

Beware !
Haha .. Assalamualakum kalian kalian ,
First skali , ain nak Inform ,
tukang Tutorial Meletup kebabom sekarang ni..
nak kenal kan one By on lakk kayy ...
ni trafic diwang dh Full .. :D
 
First :



Say Hye To Hidayah !dia ni Hebat . Btw dy couple dgn member aku ..
dia ni meletup kebabbbooom jugak lah oiii !
tutorial dy best ..
jenguk la , Clickje banner tu eah ~ whoaa 

Second Budak meletup :


Lyssa Faizureen A.K.A Lyssa secret ..
Dia ni cun gila habis lah ! tutorial memang membantu  new blogger
cm aku ni :D thank to you sis .

last Budak Meletup :
Photobucket
Dia ni Boyboy awww ..Haha .. Ni lak tukang Tutorial + Doodle Terhebat doh ..pandai gila dia buat Doodle .. cantik + xde tandingan ..walhal guna FhotoShop je ;)Haha , okay la , jemput dtg gak blog hensem dia ni (sebb dia boy)Okay ..


Tu jelah kakak-II dan abg yang aku guna Tutor dia & doodle .
hope korang jenguk lakk kayy ! hwoaaaa..