Rain's World

Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Rain. Welcome to My Kpop Town. Im Multifandom and EXO-L. Gomawo! You'r be pleased to be here
HYUN WOO's Crush





Entries About Linkies Stuff


Check you time

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Just Wrote and Click SEND
You'r be pleased to be here




Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


:')

Assalamualaikum :')
asal touching jeak aku neh ! whoaaaa,
aku minat gila satu bentuk lirik ni .


Aku tak akan berhenti ,
menemani dan menyayangimu ,
hingga matahari tak terbit lagi ,
bahkan bila aku mati ,
ku kan berdoa pada illahi 
tu satukan kami disurga nanti ,
tuhan tolong aku,
tolong jaga dia , tuhan aku sayang
dia ....
nice kan ? Whoaa :')
lagu baru from wali :')
suka sangad , sbb sadding ..
nak download nanti MV dia:')

korang , aku lebih sayangkan ALLAH,Rasulullah, Family aku ,
dan si dia dalam dunia ni :')
seandainya,
dunia ni kekal , tanpa akhirat ,
manusia kekal selamanya ,
mungkin aku dpt jumpa wajah kacak rasulullah :)
aku teringin sangad nak jumpa dia ..
nak lihat wajahnya camane 
100% kacak tanpa bandingan:)

Yaallah . jika benar dia miliku ,
walau jauh mana kami,
benci mana kami sesama diri,
kami akan tetap bersatu .
Jika benar dia bukan miliku ,
walau sdekat mana kami,
secinta mana sesama kami ,
kami tetap takkan bersatu hingga akhirnya :)

Jadi ,
bagilah aku pertunjuk,
tentang rasa ni ,
tentang perasaan ni 
aku Yakin , kau tahu isi hatiku Yaallah :)
Terima kasih atas segala yang kau beri kepada hamba mu 
ini :)