Rain's World

Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Rain. Welcome to My Kpop Town. Im Multifandom and EXO-L. Gomawo! You'r be pleased to be here
HYUN WOO's Crush





Entries About Linkies Stuff


Check you time

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Just Wrote and Click SEND
You'r be pleased to be here




Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Pagi Yang Indah :D

korang ada bakat x buat Lukisan macamnie ?
DOODLE ? hahah
lukisan ni aku dapat .
cumil sngad wooooo!

aku print masuk PakGoogle ,
banyak owan amek kn ?.
Isk2
Kak Laala , femes Dah kau jahhh .

aku ni asik gelak bin glak ke
Haha :D

Ni lagi satu ..
new tab ea kalau nak tgok lebh jelas :D
NO copy CAT .!
Nak amek , ckp kat SB okay :D
aku x lokek + kedekut ..

Hahah :D

Abaikan muka aku yng sembb nih ,
saja2 je letak :D

Pssss  : mom aku cakp kalau HM kita lawan degn india ,kita sediakan biawak ..coz , diawang akan kejar biawak tuh tak endahkan BOla yang masuk kat gawangg diewang tu..Hekhekhe ..

so, Ckp la dgn HM kay :D weeeeeeee ..