Rain's World

Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Rain. Welcome to My Kpop Town. Im Multifandom and EXO-L. Gomawo! You'r be pleased to be here
HYUN WOO's Crush





Entries About Linkies Stuff


Check you time

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Just Wrote and Click SEND
You'r be pleased to be here




Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Nite

Hi semua :D
Haters , stalker , beloved
Aku gembira hari ni bahh
serius sbb aku rendu dia .
aku mimpi dia , dia :D

but dia ?

mybe sonok2 dgn GF dia tuh :)
sedngkan aku ..
uh hanya mmpu tersenyum mengimbas kenangan manis 
aku dgn dia :)

termenung2 :)
waaaa , siap ade pic Nyaa 
bosan seh malam2 ..
Blog aku xleh tuka head ,
coz len BB aku lembb cm siput 
xdpt nak ku tmbh ape2 kat design :(

thank ha for yang sudi follow ,
ataupun tinggalkan jejak kat ShoutB aku tu ,
aku akan follo kembali .
aku sllu on9 
dan updte, walupon aku xde idea for it ..

nak edit pic len cm la memberansangkan ..
haish buat penart je la !
tu , aku tuka lagu pon soh NADZIR 
yang tuka kan . kalau x bosan la .
FullHouse dah habis ..
KOL 12 aku dah x thu nk tgok cite ap ,
Princess hours tuh cm x best jez#pendapat aku kay ...

ON of QUESTIONS ,
PAVILLTONS tu kat mana ?
coz ad owng buat page ANTI PAVI kat Fb ,
then oploaD pic2 ..

aku x tahu PAVI tu kat ne masalahnya too ..
hah , jakun . tak payah la kau pening2
pikirkan ttng tu .. baik ko tdo ..
dh malam w00

Psss : aku rindu kao N :D so much damn.