Rain's World

Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Rain. Welcome to My Kpop Town. Im Multifandom and EXO-L. Gomawo! You'r be pleased to be here
HYUN WOO's Crush





Entries About Linkies Stuff


Check you time

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Just Wrote and Click SEND
You'r be pleased to be here




Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Hoi !! Aku rindu kaw lah

Salam . 
Wau gangster title aku kan .. Haha .. Actually td nye aku nmpak si Blabla tuh..
aku jumpa dia dulu , bru aku nampak Ex aku :') Ex ke ? Ahah
aku rindu setengah mati kat si N aww .. My heart belong with N now ..
aku nampak N , balik rumah terus aku crying yelaa .. Aku rindu gila Kat dia ..
kenapa la dia muncul time tuh jugakkk. Aku nak makan pon asik ingad dia je wehh !!  di sebalik senyuman aku kat dia .. terpendam sejuta keperitan .. :)
kala , bye