Rain's World

Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Rain. Welcome to My Kpop Town. Im Multifandom and EXO-L. Gomawo! You'r be pleased to be here
HYUN WOO's Crush





Entries About Linkies Stuff


Check you time

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Just Wrote and Click SEND
You'r be pleased to be here




Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


HAH ! EXAM lagi 15 hari !!!

Perghhh Hai .. Btw .. aku terkejut Beruk's coz lagi 15 days nak  FINAL EXAM 
aku memang tak berapa Takut .. yang maling gementar tuh Matematics Ni .. dah lah
aku cukup-cukup makan je pengetahuannya pasal mate !!
Lagi pun .. aku ade masa lagi .. PMR pun aku lama lagi Tahun depan ..
budak PMR tahun ni cam dah bijak pandai je kan ... 
cam dah geti je and dah tahu je Soklan priksa deme deme ..
But , PMR , SPM , STPM sekolah aku memang Hebat !!
cemerlang 2 budaknya(#puji ikhlas nie aww)
hahah ! apelah kan !!! 
then , aku buntu gila nie ..
nak tahu nape ? sebb aku dah suka si DIA DIA tuh lahh !
Hoiiiyo ...
apeapejelah ! Janji Akuh Bahagia sudah ! :)
..