Rain's World

Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Rain. Welcome to My Kpop Town. Im Multifandom and EXO-L. Gomawo! You'r be pleased to be here
HYUN WOO's Crush





Entries About Linkies Stuff


Check you time

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Just Wrote and Click SEND
You'r be pleased to be here




Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Background cantik


what's up eberybody ? 
camane nak dapat background yang cute miut cam Lyssa ke , 
or blogger len ? 
setahu ain la , kak lyssa ade buat background kan ? peghh cantek

1. Sekarang korang COPY dulu code di bawah :
<style>
body {
background-image: url('URL BACKGROUND');
background-attachment: fixed;
background-repeat: repeat;
}
</style>



nota kaki/ .. kalau korang ade letak Url background lain tak kira la CSS code ke , kat Gadjet add Html/javaScript ke , delete lah terlebih dahulu oraitt !takut kang tak jdi susah lak ken...

2. Then pergi dekat Dashboard > Design > Add a Gadget > Html/JavaScript
                         3 . paste kan kat ruang Html/JavaScript korang tuh ...
Ha ! yang wane merah tu korang gantikan dengan URL BACkground yang korunk suka.
Contoh nya kalu  amek dari sis Lyssa 
 Just Copy Direct Link je ok ?


ade lagi .. kalu taknak kat situ leh amek kat
ekarang korang COPY dulu code di bawah :
Pssss / Url dibawah ini  tidak memerlukan kod  yang perlu diCOPY di atas..korunk amek Url background  dari kedua-2 Link kat bawah nie ,then go to darshboard>design>add gadget> Html/Javascript then paste kan ,,

hope undestand la eak ! heheh