Rain's World

Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Rain. Welcome to My Kpop Town. Im Multifandom and EXO-L. Gomawo! You'r be pleased to be here
HYUN WOO's Crush





Entries About Linkies Stuff


Check you time

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Just Wrote and Click SEND
You'r be pleased to be here




Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   





2 amanah is the best of my live
Apeh taknyer , kawan aku masa kelas 1 budi dulu still lagi sama kelas dengan aku .. tapi tak la semua .. hanya Myrul , aroy , teha , ziham , miera ea , fadly .. budak cina banyak . Khoo tian lock , danial , ah pauu , sying yin & joaen bonshin ..
Kalau nak kata ahli baru tu , memey la ader .. Zul ,azrul .. 2 yang aku kenal sbb deaowang masuk kelas aku masa Pendidikan islam . budak pandai .. kelas first lagi . tak sangka lak dia leh jatuh smpai kelas ke3 ni. but Eqkmal , Piti , jizun , suhaila, dayah & ziera tuh tak .. aku perasaan .. kalu eqkmal tuh dulu aku memang tahu .. aku tak pernah nak amek tahu pasal dia.. aku tahu nama dia pun Coz nama dia selalu disebut oleh Aina ,#ex classmate aku dulu .. Eqkmal nie sedara Anip .. #apepunscannotlah .patutt la badan sama kecik , muka sama cute ..
ceritanya cmanie .. aku dapat kelas 2 amanah ...
*** Perhimpunan untuk menentukan kelas ***
Aku tunggu punya tunggu .. nama aku tak panggil-2 .. 2 dedi dah , 2 budi dah , 2 tekun dah , 2 bestari dah , harmoni dah , pinta dah , Eh .. mane Amanah nie ?? aku tercenggang .. aku find teha .. mane lak nnie .. so aku ride la g ikot dak nie .. time tuh la aku find teha .. baru aku tahu aku kelas amanah ..2 AMANAH beb's .. sekali aku masuk nak daftar ,, ZOL !! YaAllah , nyampahnyer aku dapat satukelas dengan dia ,,, diaewang leh kene kan aku lagi .. mentang-2 kusi yang aku duduk tuh cm sengal ...
benci tol first time masuk kelas ... HATE THIS ... tak tahu ,,. Sapa ibunda kitewang nie .. Haiyyya ... Aku try tok kenal-2 dengan membe baru .. Eyla dan hazirah ... dayah ..time tuh aku mang happy la dpat satu kels dngn yul ..Radio buruk kitewang mase 1 budi dulu ue .. Hmmm, 1 tahun 10 bulan dah berlalu la .. kenangan je yang bolehaku citekan ... ILOVEMY1BUDIlasTYEAR##
1budi and 2 Amanah The best .. lepas ni ape pulakk ?? 3 ape lak , 4 ape lak , 5 ape lak ? haha !
HOPE SATU KELAS LAGI teha , zul , eqmal , myrul ,ziham , eyla , dayah ,:) all lah ..
then , si zol pulak duduk belakang aku .. Peg aku benci dengan dia sampai sekarang !! Bencii gilakksss !
MEMEYLAHHH ~~