Rain's World

Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Rain. Welcome to My Kpop Town. Im Multifandom and EXO-L. Gomawo! You'r be pleased to be here
HYUN WOO's Crush





Entries About Linkies Stuff


Check you time

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Just Wrote and Click SEND
You'r be pleased to be here




Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Aku heppy!


Bipbipbip ..     
Selamat malam & salam satu malaysia ..
Assalammualaikum..
Kejenye tuka header ..
mentang2 ur dah gety Transparentkan header tuh ,
asek nak tukar je kan orang ue#sape lagi kalu bukan si ain nie :)
Ain transparentkan Header or Tab kat Gimps 2..
takpayah fhotoshop lerh ..
Nak kene beli lagi CD dia ,
kalu download ,
mang susah .. takleh tutup(tekan (X) )
bila korang tekan X , dia kene Install balik ..
So , gune Gimps 2 je ..
nak tuto care dapatkan Gimps , pergi kat Tutor ..
caye tak caye kene garkss cube Okay !
Berbalik kepada tajuk,
aku Heppy coz apeh ea ?
sebab dia tak datg skolaa td !
dia , dia tak dtg sebb ...
Uh !
takpayah lah ... tahu .. kang ttibe dia Terjumpa blog nie
makan malu seumur hidup lah aku !!
dia ader kat marquee tuh ..
tinggal lah aku terkontang kanting buat exam Psv ..
buntu nak mm!
Lukis cantik , bile dah warne hancosss abes..      

nape kowang suka Couple pade zaman 
remaja nieh ea ?
korang tak pasan ke yang korang alami CINTA BERUK?
HAHA. aku memang tak nfikan ,
budak remaja skunk nie ramai dilamun cinta Beruk atau
lebh sopan monyet ,,
termasuk lah aku sendir ..
but .. 
cmne nak kekalkan cinta kiterr ue ea ?
maksud aku sampai ketua ,
ke jinjang perkahwinan ke ,
haha , sampai kesituhlah ..

Hope sesape yang tengah mabuk couple tuh ,
berhaty2 !
hope korang kekal ..

TO - Fatihah , Eyla , Leesha , Ziham , Dayah , Mira Ea , 
Mira Rohaizat ,  Myrul , Zizun , Aroi , lele , Eqkmal , Zol ,
suma dak 2 amanah SmkPt Segamat , 
Ingat Nie ..