Rain's World

Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Rain. Welcome to My Kpop Town. Im Multifandom and EXO-L. Gomawo! You'r be pleased to be here
HYUN WOO's Crush





Entries About Linkies Stuff


Check you time

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Just Wrote and Click SEND
You'r be pleased to be here




Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


LEE HYUN WOO ??

Assalamualaikum .
Omooo aku lah salah seorang Fans kpop yang sangat ketinggalan zaman .
why ? sebab school 2013 tak tengok , To the beautiful you pun bru nk tgok tapi Ver.Chinese kat tv8 tuu ==

Siapa :n:LEE HYUN WOO tu ?
opkos lah actor dalam TTBY tuu // Gila engko ensem dgn rambut alaala gunting guna periuk //
 nah ni dia laaaa



:n::m: :l: :n: 




Hensem kan ? Kekekek aku tgok drama TTBY tu sebab dia kot =="
Kelakar sebab dia agak mcam Childish and Tersuka Lelaki ==