Rain's World

Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Rain. Welcome to My Kpop Town. Im Multifandom and EXO-L. Gomawo! You'r be pleased to be here
HYUN WOO's Crush





Entries About Linkies Stuff


Check you time

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Just Wrote and Click SEND
You'r be pleased to be here




Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Wow ~ I had dreamingg or ?

OMG ~ 

Annyeonghaseyoo Guyss ~ 
Dah dah jangan asik tengok Oppa yang kat atas tu :)
Korang tak kenal ? OMGdragon .
Haha tak kesah lah arn . Aku nak cakap jeh . Yang Aku rindu kan Kengkwan aku . expecially si E and Z ~ OMG?
Trapapapapa ~
Internet mcm Perggg ~ Tapi aku donload jgak MV BB . Oh aku fanatik ? Memeyy .. Tapi takdelah sampai berabis duit nak beli tiket or album . * Bukan berhabis duit. mybe bg VIPS lain untuk hiburan . Aku ? Tk mampu *
Wanna To run with my bingu :*

Aku rindu nak tenung muka mamat poyo tu *  E *
aku rindu nak gelak tengok muka A , aku rindu nak tengok muka sengal Ina , muka comel Z , Ahh . Aku takutt ~ i want my friend back . Kkkkk.~
aku rindu dengan pandangan kau yang * macam spy *
Aku rindu muka Z yang poyo . aku rindu nak tenung muka A yang ala ala NICHKHUN tu ~ KKKK...
Hey ~ Dont Staring on my RIRI :')

Aku selalu berangan . Oh ape ? jadi manager and noona kepada lima lima oppa aku ni lha ~ trollololo ~
Memang . The #dreaming is always be dreaming .
But tak salah kan ? Lagi pun aku ade jugak cita cita nak jadi actress ~
cakap korea ? Ah aku suka . Belajar lah ~

Ahhhhhh ~ Mnet Asian Music award . BIGBANG performance Gila smartt XD
melting with my BinguTOP . You know what , YGFamily menang 10 award from MAMA . gila x gila lah weyyyh ~
apw lagi .. Tak sangka aku ni Dah gila dgn BB ~ Dulu . sebelah mata jeh DX


Okay . Tukar topikkk . Aku rinduuu Mr E . Who ? Haha .. 
I'm so sorry but i love you ~



Label: , , ,