Rain's World

Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Rain. Welcome to My Kpop Town. Im Multifandom and EXO-L. Gomawo! You'r be pleased to be here
HYUN WOO's Crush





Entries About Linkies Stuff


Check you time

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Just Wrote and Click SEND
You'r be pleased to be here




Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Happy new Year everybody ~✌








Bismillahirrahmanirrahiim. Let's start this new chapter together. To the very end. And there's no end better, than jannah.

Selamat Tahun Baru everyone ~ Aaaaa , Now 1m 16 yO. cepat gila lah kan . Tapi aku bersyukur Allah beri ku hidup sehingga sekarang . Ya school gonna start . And aku still tersepit dengan N with E. Yes aku 4RE . REKA CIPTA ! For sure aku tak pasti aku boleh bawak ketidak . Tapi aku akan cuba . Lagi lagi tanpa 2 ekor kawan kawan aku . Ina 4A , Teha 4AC . Memang . dia pandai . Sangat sangat sampai satu kelas dgn A! Pfffttt -.-" 
Now ! azam aku nak BERJAYA ! no more LOVE no more CRUSH . Just BIAS  ahahaha ... Ppuingg xD
Streess , tahun depan aku SPM ? OMGDDDDD XD 
Aaaa , Bila teringatkan Tahun lepas *ckp tahun lepas tu mcm lama jeh kan * Aku rindu nak dgn kengkwan aku balik . SUMPAH doh ! 
Seram sejuk aku bila teringat yang aku sengsorang jeh kat kelas 4RE tu . 


Yaa ! I Believe in Allah ~ Aku percaya Allah ade perancangan dia sendiri . 
YAAAAAAAAA!


HAPPY NEW YEAR 2013 !