Rain's World

Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Rain. Welcome to My Kpop Town. Im Multifandom and EXO-L. Gomawo! You'r be pleased to be here
HYUN WOO's Crush





Entries About Linkies Stuff


Check you time

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Just Wrote and Click SEND
You'r be pleased to be here




Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Untuk Dia!

Cinta yang mengikut paras rupa ,
ia akan pudar mengikut rupa paras tersebut ... :)
Hm betul ke ? Mungkin ni keraguan aku ! WALAWEY DEBAB! haha Org yg tidak mempnyai rupa mcm aku ni , takpayah nak berharap sangat .. Betulkan ?? Hm hahaa ... mungkin betul and mungkin tak jugak ... Bak kata pepatah '' When we thinking about someone , they was thinking a bout  we first ! '' Betul ? Ya allah kalau betul mean Nichkhun pikirkan aku ... Bhahahahaha ! gila lhhhhh !!! kalau ikotkn hati , betul jugak .. Hahah Now Salah sorang from someone who im so get ADMIRER tu agak rapat dgn aku ! Oh DONAT! hahah .. whatthe ?
donat tu aku petik dr sebab dia dgn si Intan jatuhkan donat kat dpn bilik guru .. Aigggo dia biarkan jekk .. haha now aku agak rapat dgn dia .. Itu hasil yang baikkkkkk !! Haha bahkan dia je someone who i like rapat dgn aku ... No nono !!! Don't Let him go ! Mybe aku dah kemaruk ? Oh dont dont! aku tak nak kod bahaya ..td aku layan citer HOOREY HOOREY ! ilham dr situ bnyak . kalaulah si A or si E mcm tu kan DAEBAKKK! ... IL IN I W youuuuhhh -.-

                                          ``Friend uplift the soul''