Rain's World

Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Rain. Welcome to My Kpop Town. Im Multifandom and EXO-L. Gomawo! You'r be pleased to be here
HYUN WOO's Crush





Entries About Linkies Stuff


Check you time

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Just Wrote and Click SEND
You'r be pleased to be here




Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Sumpah Hati ini ingin memilikmu ..

:) Assalamualaikum :)
Ahh lama betul kod aku tak updet .. Haha kehilangan idea .
semakin lama semakin bertambah kekusutan kt dalam hati aku ini ..
aku sudah cuba , tapi hasilnya hanya sia-sia.
Sebab ? Aku tak mampu .. Tak mampu nak hadapi semua ini sorang-sorang..
takde sapa pun yang faham . Tentang rasa aku .. Padahal aku tak boleh kongsi kannya
dengan kawan aku.
and aku tahu , kalau aku bagi tahu .. die akan fikir bende yang bukan2.

follow Really , now dia dah potong rambut sebijik macam Mr.Nichkhun Buck Horvejkul aku tu.
Awww! 



Aku try .. Tapi Maafkan aku jika aku bersikap dingin dengan kau ..aku perlu perbaiki luka dalam hati aku . Ia dah cukup dalam dan aku taknak ia terguris lagi.
follow
follow
follow
follow