Rain's World

Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Rain. Welcome to My Kpop Town. Im Multifandom and EXO-L. Gomawo! You'r be pleased to be here
HYUN WOO's Crush





Entries About Linkies Stuff


Check you time

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Just Wrote and Click SEND
You'r be pleased to be here




Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Dia buat aku susah nak lupakan dia :'(

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ



Hah ! Assalamualaikum , Goodafternoon.

Hari ni Ade banyak kisah Sedih & Gelak tawa ..  Hmm Aku mulakan dengan Kegembiraan dulu ..



'' Mula aku masuk sekolah , Hujann lebat gilaa ah ! Haha kuyup sikit arr .. aku tunggu si Qamarina .. Where is She ? Adoi jangan dia tak dtg pulak .. Haha .. Then kitewangg nampak budak ni masing masing dengan beg besar .. For ? Haha diewang  pergi Kem Asuhan . Si A pergi .. Aku tak .. Bila aku nampak diewangg semua bergasak , teringat pulak masa darjah 6 dulu .. Okay cun . then aku masuk kelas .. Si dia weyh Dia !! Time E masuk aku keluar .. Bengang !! Hewhew . Dia boleh duduk kat pintu ! annoyingg gila aku tak dpt masuk until Qamarina dtg . Kiwak ! Then mase jugak aku masukk lalu sebelah dia . Dia pandang weh pandang ! Haha Excited kep ? Macam aku tak pernah kene pandang dgn dia ! -,-''
Then Last last aku & ina tak bwk Kamus ! OMA! Pinjam sape ? minta sana takde , mintak sini takde .Okay Frust! hewhew . Boleh pulak aku mintak cikgu ? Annoying ah . Then cikgu suruh aku kasi J.Kalaivani Baju suka . XL oh o.o
Aku cakap lah '' Nah baju kau cikgu kasik '' then E menyampuk '' bak sini , EH aku ingat kasik aku tadi '' Sambil Senyum . :D Ya Allah Hensem Gila Vavun Arhh !!! semalam unya cerita aku tak cita ! ak susa bila dia duduk mengereng ke tepi . Aku tak FOKUS !!! senyum jek tahu ,, CIkwwww!


CERITA SOB SOB T.T

E duduk dengan SETHAN HALOUS Celak. Tu . Hah lagi satu aku tersembam kat tempat E .. Apee niehhhhhh ! tempat lain takdak kehhh ! Bela saka ape kau E .. Iyahahahah ! Benganggg GILA !!


E, Note This .
Lagi
Do You Feel It ?

Nota kaki : Do me HATE and FORGOT you E!


Label: