Rain's World

Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Rain. Welcome to My Kpop Town. Im Multifandom and EXO-L. Gomawo! You'r be pleased to be here
HYUN WOO's Crush





Entries About Linkies Stuff


Check you time

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Just Wrote and Click SEND
You'r be pleased to be here




Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


May i Luving yu ?

Assalamualaikum :D

Fuhhhh~ Taklama lagi . 5/5 aku kene hadap muka dy :')
sanggup ? hew aku dah Hadap muka dy 1year5month .
muka A tuu bru 4month , kay rindu -.-
Aku Harap , dengan mudah aku dapat lupakan dy .
sekelip mata . Fussss~ terus Blank -,-
aku cuba nak benci kau , wey buat aku benci kau . 
kau ejek lah aku ke, marah aku kee .
jangan lah asik tenung and senyum jeeea ...'
makin paayah aku nak lupakan kan kau kan. Hmmp . Hampeh !!!!!!!
bukan senag aku nak lupakan kau kan ? alangkan si H tu pon susah , N lagi laaaa! lagi lagi if aku nampak batang hidung dy and BrownEyes dy tu . Ohsem
Hmmp. saketnya hatiiiiiiii ! BLANK!
Benci Benci Benci ! Jauh Jauh jauh !! pfftt-,-''



Dear Heart ,Forgot Him . You can Doit .'' Mr.Stoler . I cant To forgot yu this time . but I MUST ! please  pray for me judgly .I'm Begging Yu .