Rain's World

Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Rain. Welcome to My Kpop Town. Im Multifandom and EXO-L. Gomawo! You'r be pleased to be here
HYUN WOO's Crush





Entries About Linkies Stuff


Check you time

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Just Wrote and Click SEND
You'r be pleased to be here




Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Adoiii ! i in love

Assalamualaikum . Hi .__.

keheheh ! aku pernahh kan buat entry bout Adi ? yee now aku dah tahu nama dy sape .. Khehehe .. now i call him Aldi . hahah ... ahh gila lahh kat skola tadi ....
 '' yee .. sekola aku ade buat bengkel for PMR candidates . So aku dapat kumpulan 3 , ape yang aku wish for nak same class dengan N tuu hopeless !yang aku dpt with E .. Hahah .. Then aku heran .. wae si A ni pulakk tak de nama dyy .. Hopeless lagi la jwab nyerrr *dalam hati aku* .. Then tetiba dia timbul masa akuu sekuat tenaga angkat Desk/chair tuu g dewan ,, macam pfffffttt .__.berat gila sampai tercungap cungap . Yeee , bila aku nak bawak turun tu aku kene kan si A nie . Yee SMILE , MakAiii ... berdusun dusun bunga kat hati aku niee ! brahahaha .. oke , kat situ oke lagi.. then dah jauh mcm trificlight tuu .. dy dok belakangg .. Haha aku nak angkat desk ttbe buku aku jatuhh ! perghh aku kene undur and biokan hafizol yang g atas luu ... Mase tula dy punya meja tercocok belakang aku ..  gilaaaa .. aku ckp jela '' Weee Aldi sakit doee ''  dy gelakk jee . pffftt -,- separuh benganggg .__.then aku dah naek , dy dah naek .. ade lagi satu Cabang tangga nak kene daki ..  gila jammm ! Aku dengan dia terpaksa laaa tunggu .. hahah ambil kesmpatan laa nak sembangg , dy HENSEM gila Oiiii ! ..Then masa dah habes rehat tuu , aku naek .. dy angkat kasut .. dengan stoking warna puteh dy bawak jln sampai masuk dewan .. aku tegur '' Haha aku ni sehat ke tak Di ? '' Choyyy dy ketawee .. COmeyyyy !!
Then boleh pulakkan mse PI gabung with 3ded/budi .. waaaaa ade N ! nervousee gila babengg kod mase tuuu .. E ? dy dok dpn and TIDO jee . almaklumlahh tido tuu hobi dia in class :D
Haha .. naseblah yang kelas dirombak tu ialah '' BENGKEL ''maknenya aku x dispreated with my Sweet Classmate . Aku sayang doe budak kelas aku .. JYEAH !
Banyakk tak entry aku ? Haha Okeh ni laa dy Cerita pagi in sch . 

yee . aku tak nak ingat peristiwa yang menimpa Kwn aku . :) biarlah dia pergi dengan tenang ... tengok suratkhabar Metro/B.Harian . 26.4.12 ? kalau ade korang g check muka depan Akhbar tu .. Dy lah ! haha Al-fatihah ^^v

Itulah aku .. Almaklum lahhh aku dah lama tak coret coret . kau panjangg .
kay Assalamualaikum ..