Rain's World

Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Rain. Welcome to My Kpop Town. Im Multifandom and EXO-L. Gomawo! You'r be pleased to be here
HYUN WOO's Crush





Entries About Linkies Stuff


Check you time

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Just Wrote and Click SEND
You'r be pleased to be here




Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


u one in ma heart

 
*kucingg ini kelihatan Poyo dan comel *
Change For several times aku tukar BS :) haha , Act banyak citerr yang aku nak tulis kat sini ..


Firstly .

Aku boleh lagi Terrrrrtengok mukaa comel si Yusrinaldi tu ! perghhhh dia pakai pulak baju PSS ... ceiitttt ! Act , budak tu memeyyy nerdd gilaa but suwiiiitt !
and then aku try nak sangkut hati kat dia , but Can't! si E memangg dah curikk hati aku beb ! 

Secondly

Hah ! Aku selalu terserempak dgn si N ! Wuhhh ! kalau ikotkan hati aku yangg miss gila babenggg dgn dia , akuu pelokkk dia beb ! ceitttt ! aku buat x nmpak je tadi cuz aku dah blushinggg tengokk muka dia yangg cute gila's sampai muka Talha Amir Harith tu ponn mcm muka dia , Duii , adee keh patut! -,-''
Hewhewww ! 

Thirdly 

Heheww ! about Mr . E pulakk  , act aku 2 harii duduk tempat leesha and kat sblh qamar .. so aku ddk sebaris dgn diaaa. tang tuhh masa hri khamis si Fakry duduk sblah akuu ! serius dia asekk tgokk je , yang si mirul pulakk gatal nak pinjam erase kat aku ,, aku nk hulur kat piki dia x bg , suruh balingg , then aku balingg x dpt , tmsuk plakk kat kaki tamleyy , haha .. aku jgakk kene amekk .. segannnn .. then aku dgn gemuruhnya kasi erase tu kat depan dia , maksud nya aku selit kat dpn dia kasi mirul , dia tgokk je .. then si mirul g balingg sampul erase tuhhh .. duhhh aku angin dohhh ! aku amek , aku g tmpat dy , aku psang balik then aku jelingg dia , kohhh gelakk dia ..Haha\

Fortly

 Farkry daniel .. Haha aku kenal dia since form 2 , but x knl mcm form 3 nieee.
Jyeah aku akui aku dgn dia can be a Good friend thats the way we are .. Haha , 
He funny guy..  gila dia tegur akuu doh .. haha mimpi ke ? no im nots !
then dia geletek si Aidil kat tempat jeva .. hah ! Aidil dah di cabullll !
ahaha , tergelakk besarr kitewangg ... E pon gelakk then si farkry pulakk kene cabul .. smpai terrrrrrnampak bende yang x spttny . tapi si Ina & jeva nampakk , dia kata '' Batal Air Sembahyang aku '' Herkkkk ! -,- mcm adeee ... hewehw
dia boleh cite katt E .. bengongg btoii ! :)

End Of storyy ,
Aku dah lama x apdet . ni yangg macam ni tuhhh !!!

We're friend :

The Single Name of My Friend In Class 3 T =->
  <-= Qamarina -=> Kalaivani J -=> Leeshalini -=> Haikal Alif -=> MasriFakry -=> Aziela -=> Masitah -=> Afiqah -=> Eqkmal Syafeeq <-=