Rain's World

Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Rain. Welcome to My Kpop Town. Im Multifandom and EXO-L. Gomawo! You'r be pleased to be here
HYUN WOO's Crush





Entries About Linkies Stuff


Check you time

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Just Wrote and Click SEND
You'r be pleased to be here




Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Statement yang MENGiLLA!

Haha ! TITLE merapek , Meraban Meroyan
Sedar tak sedar aku dah lama berblogging ,
Dari zaman kuno*tidak tahu ape-II* Sampai sekarangg
Ergghhh ! tak cakap aku dah pandai , but enough untuk puaskan hati 
kan :D
Blum Sehebat Doodler Apit , TutoRly Lyssa & Yaya :)
Then bagi yangg Agak Berjimat-cermat Or Kedekut duit ,
takpayah beli CD Fhotoshop, Guna Paint Tool SAI je senax
*abis aku kene SOUND dengan Photoshop punya Directer *
but Photoshop lagi best *niat untuk mengambil Hati plus jantung*
yea , tak caya DOWNLOAD la Photoshop , but dia kasi
trial dlm 1 bulan kegunaan , then yo'll kene beli lah
tak silap 40 lebih kot .. Nak order gi kat Sini => APIT <=
order kat dia .. kayh! kalau korangg nak download Paint Tool sai ,
gi kat => Tutoriler Wan Hazel <=
Tick F3 tulis Paint Tool SAI . kalau x de tulis SAI , ade jelah -,-
ACt, gambar kat atas yang tercongok tu xde fungsi .
nak cerita lain sebenarnya , tapi lupa .. keluarla cerita
doodling :) siyes lawa buat doodle guna SAI
aku pernah try guna PS , but payah! tak geti mengTransperent kan Nye lah 
Ngekkk ! ==''

Kayh ! dapat tulong sama anta , anna banyak senang hati lah.Ade soalan , anta boleh tanya sama anna di CBOX anna la ,