Rain's World

Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Rain. Welcome to My Kpop Town. Im Multifandom and EXO-L. Gomawo! You'r be pleased to be here
HYUN WOO's Crush





Entries About Linkies Stuff


Check you time

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Just Wrote and Click SEND
You'r be pleased to be here




Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Freebies :)


hello heloo :D
assalamualaikum stalker , hates , and hcker ..

Nak doodle free dri APIT ?
Ni Url Freebies Apit yang kat atas untuk buat Ape2 lah (Klik sini :'))

nih nak bagi Background Free kat korangg ..
For BlogSkin & Page Element

First >
Tick Ctrl+F , lepas cari code ni
body {
Bawah code yang korang cari tadi tu , ade URL background SEBELUM di tukarkan . contoh


 
Delete yang dihighlight biru tu lepas tu ganti dengan url image yang korang nak
or pilih je yang dekat bawah nie ~


GreenSpace
http://2.bp.blogspot.com/-wm96P0T7Pcg/TvrJQV5cJ9I/AAAAAAAACNc/QzRRejSvGAE/s1600/greenspace.jpg

GraySpace
http://3.bp.blogspot.com/-qPgCsEsBogs/TvrJSA0GvnI/AAAAAAAACNk/_ozdfgvjSME/s1600/greyspace.jpg 

PurpleSpace
http://1.bp.blogspot.com/-PkOnFezLOCM/TvrJUHU-LUI/AAAAAAAACNs/ADlynJzAZ3w/s1600/purplespace.jpg



 
RedSpace
http://2.bp.blogspot.com/-G3o1uq52nOo/TvrJU-lq2tI/AAAAAAAACN0/dwt4Tz3UZmM/s1600/redspace.jpg


SpaceBack
http://3.bp.blogspot.com/-A4VCoCy9AVc/TvrJWzcUo4I/AAAAAAAACN8/52BURrdczaM/s1600/spacebck.jpg


Dah complete , Preview dlu , mana tahu ade silap ke ,
Kalau Okay , Tick SAVE ! selamat maju Jaya :)

Creadit Background : Mimie
Tutorial Creadit Retuto : HidayahYaya