Rain's World

Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Rain. Welcome to My Kpop Town. Im Multifandom and EXO-L. Gomawo! You'r be pleased to be here
HYUN WOO's Crush





Entries About Linkies Stuff


Check you time

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Just Wrote and Click SEND
You'r be pleased to be here




Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Blog cantik superbbb 1


Assalamualakummmm !!!


Hi !! 
Hari ni aku nak btw korang semua blog yang cantik2 ..
Myb diwang nie dah lama dlm bidng blog , and then diewang 
memang ajaibbb !
sumpah blog diewangg cantik and aku cemburu gila LOL!!

Tak tahu macam mana diewang disign blog diewangg ..
ffttt =='

ni Dia :D

Pergi blog cun dia eaa !!simple & cantikkkk..


Blog ni pernah jadi TOP 5 pilihan BEN ASHARI :)

Bloggg Cun lagi . Hv visit Nazifaiz blogg okea :)
budak cumel :)

Yaaa ! ni mesti korang kenal kan ? Tipu x kenal Aihhhh ^^'
blog akak ni memang banyak ajar ain Tutorial .ade tips
pulak tuu 
muka macam model , memang cemburu gila ..
thank kak lyssa . Kak lyssa yang cun memang terbaik aihh :)


Datang blog purple Dye ni yaahhhh !!!


Sape pulak tak kenal miss HIDAYAH YAYA ? memang rugi laaa :')
dia ni ade letak tutor gak :)


Tukangg DOODLE , vector & Tutorial yang SUPERBB !!
sumpah cantik doh doodle dia :D uaaaaa 

Tutorial BLOGSKIN sini :D

Blogg yang selalu di UPDATE di facebook page Lyssa faizureen :D
yang smart2 and banyak tips2

eaaa !
tu la blog pilihan minggu ni .. 
dah jengukk , follow dy kayy ! haha ,
jagn lupa follow kita jugak ea , kesian (muka x malu sikit) ^^'

minggu depan ?? 
Hahah , macam femes je saya ni ,, Haha byebye ..

FEED ME ha :D