Rain's World

Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Rain. Welcome to My Kpop Town. Im Multifandom and EXO-L. Gomawo! You'r be pleased to be here
HYUN WOO's Crush





Entries About Linkies Stuff


Check you time

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Just Wrote and Click SEND
You'r be pleased to be here




Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


huh ?

Firstly .. aku terkezut dgn entry kak daya yang nak Stop blogwalking . Stop jd cikgu Tuto tu ..
Napa ? haha ..aku tahu sbb nya .. but malas la nak taip. takot kang kak daya naik api , bila aku 
taip.
second .. mana bulan gerhana nya ni ? aku nampak samar2 jea . x jelas oh ? ish. apekah la :)
third .. aku gmbira sangat bila lain BB aku laju+elok+cam motokar .. aku download vid kat uTube ,
but x tao Vid ape. Bg cdngn ? :) #AmatDiperluKan :)
Busan kan memalam nih :D 
Memalam ni kalau layan lagu Shahir , mau lentok . haha :) #tghSibukDownLoadVidEonh :D
Alhamdulilah kan :) Hope aku dapat hidup lagi kat dunia ni lbh Banyak :)
Pray for own self ya :) semua mesty harapkan itu kan ? X ? aduh susah
 하우스 전체 기사보고 미친듯이 :)
x tahu ? g pak google translet :) but kadang2 x btul gak . tungang terbalik
mybe maksud dia akan len.. dan aku buat len :D


Try nak blja korean ni . Susah amat doh . ish geram ... Berminat gilak q bah
saranghae :D gomawo :)


Haha :D
salam muhibbah di tahun baru 2012 :) 
hope mmpnyai azzam baru kay :) BLIKBLIK happy