Rain's World

Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Rain. Welcome to My Kpop Town. Im Multifandom and EXO-L. Gomawo! You'r be pleased to be here
HYUN WOO's Crush





Entries About Linkies Stuff


Check you time

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Just Wrote and Click SEND
You'r be pleased to be here




Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


❤ Dia buat Aku sedih ☼

Siti Fatimah
cinta buta oh !     Adatak , kadang2 orang yang kaurang suka tu dah ade Gf/Bf ..then , dia x tahu yang korangg ade hati kat dia .. sampaikan x sengaja bermanja2 dengan awek dia kat kaurang...  Secara tindak langsung korang rasa nak nangis , but ditahan .. malu nak tunjukkan kat sidia yang tengah angau dengan GF/BF diawang. dia boleh manja2 sedangkan kaurangg tengah panas tgok diewangg .. then , dia x pernah tegur kaurang , melainkan ade hal mustahak ja , .sebab tu  korang pendam kat hati je perasaan suka itu ..  Then ,last2 nak berpisah kat Kolej/sekolah/tempat keje/Uni dia baru nak tunjuk mesra kat korangg.baru nak tegur kauwang .. bertapa indahnya la kan .. But x kekal .. nak berpisahh ... mesti kaurang terkilan kan ? kan ? yelatuhhhh ..Sometime i Smile , Only to hide a pain Inside

sorry aku banyak celotehhh .. Haa ni la yang aku rasa actually .. Hukhuk rasa shy shy pon ade ni wehhhh
sorry bosan :D