Rain's World

Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Rain. Welcome to My Kpop Town. Im Multifandom and EXO-L. Gomawo! You'r be pleased to be here
HYUN WOO's Crush





Entries About Linkies Stuff


Check you time

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Just Wrote and Click SEND
You'r be pleased to be here




Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Dah takdir :')

Assalamualaikum :)
Sumpah aku sedih dan terkilan x dapat kelas atas ,
makin turun adela, Huh 
nasib tak turun 2 atau tiga , turun 1 kelas je :')
Seriously , aku dah berpisah dgn Teha & N
Haha , Teha nyer E satu kelas dengan aku ,
Yang si teha same kelas dengan aku nya N :')
Whoaaa , terbalik sudah wookkkk !!!

Nak nangis
Aku x sanggup la nak berpisah , 1 tahun lama
Oh ,!! but aku nasib ade geng.
siapa3 ? haha Qamarina namanya :)
classmate aku masa 2010(form 1)
Boleh tahan jugak mouth dia :) 

Kami terbalikk ! spatutnya E masok Budi , N masok Tekun
Haha :) Makkkk !! aku fail la kali ni.
Amirah afiqah/dayang/

hekeke