Rain's World

Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Rain. Welcome to My Kpop Town. Im Multifandom and EXO-L. Gomawo! You'r be pleased to be here
HYUN WOO's Crush





Entries About Linkies Stuff


Check you time

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Just Wrote and Click SEND
You'r be pleased to be here




Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Ubah

salam ..
dah abis dah kan HIGH SCHOOL MUSICAL ?
serius aku nak tengok , but my father hancurkan niat aku tuh ,
tinggin gila , aku memang minat cite tu c:

who's this boy ha ? Hahah
kalau x kenal aku cekik kowangg ,
zhishh !
apsal kao x abes2 dengan dia ha ??
sukan sea dah abis , ehh ,
ade lagi .. hahah

back to tittle ,
aku ubah somthingg ,
bende yang tak pentingg ,
tutorial dah xde bukn ?
hahah , bg blog nih , tuto tu x pnting coz x gty puns
buat tuto yang macm budak2 nih ..
kalau tuto editor tuh memang la kan ,
but ,
cmto0 la ,
terhunbang , hambing lagy kat dunia maya,
pdahal blog ni susah nk naik trafix :(

kjp je bru 56 C:
tengs la sudi follo blog buruk plus unsang dengan
luahan ni ..
yaa , ader aku tengok blog budakni ade
yang ONLY for tutorial , 
ader gak ONLY for luahan 100% .. 
simple , but follower +++++++
hahaha :) aku jea la ,
thats why aku mlas dah nk semak buat tutoo tnpa request .
sarat dengan order header ,
#adeke ? heee~

ahahah :) 
aku ni kalau 1 entry x sah .. 1 hari mau 4, 5 kali aku update ,
hahah :D 
membuang kebosanan ..

nanti aku nak kasi tips2 yang berguna for owang yang 
tengah sarat bercinta(bukan mengandung kay ..)heee
 wait huaaaa~

Spread Love ::Nazmi faiz'ain & mr.N