Rain's World

Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Rain. Welcome to My Kpop Town. Im Multifandom and EXO-L. Gomawo! You'r be pleased to be here
HYUN WOO's Crush





Entries About Linkies Stuff


Check you time

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Just Wrote and Click SEND
You'r be pleased to be here




Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


SAYANGG ~


susaa kan nak cri owang yang ikhlas menyayagi :)
susaa nak cri manusia yang menyayagi kita tanpa rupa ..
semua nak cr yang cantikk .padahal , dewang x tahu yang rupa tuh
bukan 100% sama dengan hati .. ader yang muka CUNS , tapi hati
busuk+hitam .. ade yang mukaa CUNS gak , but hati 
SUCI+bersih :)
Ade jugakk Muka kurang cantik .. but hati SUCI+bersih ..
and ader gak Muka KURANG cantik , but hati sama je dengan muka  :)
Betulkan Statment akuu ??
Hahah !!

Ade yang terase ? hampun sangat sebab aku ni x 
maksudkan sapa2 pun .. Yang sewaktu dengan itu ..

Bg kowang yang ade owang yang tersayangg ..jagalahh .. bukan senag kita nak dapat owang yang sayang kita ,dripada owng yang kita sayang :)Susah wo0 ..
Spread Love : NAZMI FAIZ 21 & Mr.N