Rain's World

Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Rain. Welcome to My Kpop Town. Im Multifandom and EXO-L. Gomawo! You'r be pleased to be here
HYUN WOO's Crush





Entries About Linkies Stuff


Check you time

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Just Wrote and Click SEND
You'r be pleased to be here




Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Akhirnya lol!

Awww .. akhirnya q dapat fb lol ! but q x berani la nak add dia .. segan gila gila la ! :)
dia tuh , q ingad x de Fb ... ade gak gupanya ..
q dapat time q tengah scroll2 q punya wall .. ade lak comment abg dia kat friendlist q punya post ... q tgok la Frofile abg dia ue .. Aww .. Dia ade buad hubungan keluarga dengan abg dia .. banyak gak pict dia ... but q x leh nak pndang lelame laa .. rase benci pun ade .. hahah ..
nak add , kang dia cakap apee la lakk ken .. q dah la selalu gdoh besor dengan dia .. HAHAHA ..
gila lah !! q x leh berdepan dengan dia laa .. Haha .. haty aku ttp unt0ok dia walaup0n q dah LIKE kat owang len !! :) LOL!