Rain's World

Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Rain. Welcome to My Kpop Town. Im Multifandom and EXO-L. Gomawo! You'r be pleased to be here
HYUN WOO's Crush





Entries About Linkies Stuff


Check you time

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Just Wrote and Click SEND
You'r be pleased to be here




Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Something wrong somewhere neh..


salam 1 malaysia .
assalamualaikum all's .
Pertama skali , ain nak ucap Thank Kat Sys Yayah , Lyssa and Bro Apit
sumpah .
korang Terbaek .
sebb bantu aku buat Blog ..
ni kali ke 4 aku pengg blog.
yang len smua x kekal .. bosan .. x cntek .
x dpt inspiration lol.
malam bebuta ni aku nak salutee kat kowangg..
Yang tuto nye len , yang Doodl nye len.
Hikkhokk XD

Khaha .. 1 harylag aku nak skolah .. EXAM LAST YEAR nyahh..
Cek Kiahhh .. Tolong ain laa ... haha

Kejam ke seorang kawan mnsihati kwn nya sendiri untuk 
kebaikan nya? kejam ke?
kalau kejam , for what ustad2 and ustazah tuh penat2 bg ceramah 
kat korang?
HAHA.
aku ni bodoh lah.. sayang sangad kat owang yang
x perlu aku ..
aku sayang sume kawan2 aku .
tapi dy je beza dgn yg len ..
OHALLAH ..
Majumaju kehadqpn .. :) XD