Rain's World

Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Rain. Welcome to My Kpop Town. Im Multifandom and EXO-L. Gomawo! You'r be pleased to be here
HYUN WOO's Crush





Entries About Linkies Stuff


Check you time

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Just Wrote and Click SEND
You'r be pleased to be here




Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


TUTORIAL - Cara nak amek URL Gambar


salam all ..
Arini ain nak bagi tuto camane nak dapat kan url kowang
ade yang geti , and ade gak yang tak ..
so , lets follow step's kat bawah nie

Cara Nak Ambil Image URL dekat Google
tekan Right click kat image yang kowang suke tu ,
g ,then kowang g kat '' Open New tab ''
then kowang copy la link dia cm kat bawah nie


cara Nak Ambil Image URL dekat Photobucket pulak =)

korang copy '' DIRECT LINK '' tau ..yang dalam kotak ue


cara Nak Ambil Image URL dekat Glitter - graphics pulak

korang g kat >>SINI<<
kat situ ader cam-2 page .. background and so on .. so pilih la mane yang korunk ske..
dah pilih kowang tekan left click kat pic yang kowang suka..
then , kowang tgok kat bawah sekali , ade cm nie
ade kan , so URL yang kowang nak tu dia becmpur dgn HTML/JAVASCRIPT
kalu kowang tekan Secara automatic dia akan biru semua
so , kowang g kat wordpad Or Notepad , 
then paste kat situ dulu ..
kowang amek la url dari ''http:// ke gif ''
copy cm dalam kotak tuh oke ..

Selamat mencuba