Rain's World

Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Rain. Welcome to My Kpop Town. Im Multifandom and EXO-L. Gomawo! You'r be pleased to be here
HYUN WOO's Crush





Entries About Linkies Stuff


Check you time

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Just Wrote and Click SEND
You'r be pleased to be here




Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   




salam satu malaysia dan assalamualaikum 
kenapa lah aku boleh suka kat dia beb .. kenapa ... salahke aku sayang kat dia ?
nasib dia taktahu kenken :)apelah nasib aku =)
try to patient , try ...
cmmane lah aku leh tersangkutmangkut dgn dia .. woi ain ,, kau bru 14 lah, kau tahu tuh cinta MONYET/MONKEY .. argghh taksukala ...
aku bencibenci... :'3
sukasuki je kau ehh , ape aku buat nan kau ha smpai kau buat aku cnnie....
aku benci kau !!## ayat dari kawan aku ##
 sajasaaja buat suspen ..
Dia takdatang la blgger ~ you all's tahu kea ?
takken , kal nak tnjuk Pict dia susa la ~ i'm sorry#macamlahkorang nak tengoksnagt ken
tengsla guys .. sudi visit bloggist's aku yang ta SEHOT korang yang ade Berpuluh-2 , beribu-2 beratus-2 LIKED and FOLLOWER ..
ouh sukasuka .. hope aku jadi cm korang ea blogger ..