Rain's World

Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Rain. Welcome to My Kpop Town. Im Multifandom and EXO-L. Gomawo! You'r be pleased to be here
HYUN WOO's Crush





Entries About Linkies Stuff


Check you time

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Just Wrote and Click SEND
You'r be pleased to be here




Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Kami Freakkk ` akhirnya kembali bersama

mengambil masa sebnyk 8 mint untuk baca .. hikkhok
Wow .. akhirnya aku and capital A kembali cam dulu(bukan couple , but kembali rapat)
actually nyer , aku unhappy with capital N & E .. Apsal nak sombong sangat .. ader ape-2 suma nak mintak tolong aku .. tapi bila senang bukan geti nak tego or so on .
Ain gam , ain gam .. Arhhgg ~ tu ur keje kowang . ingt aku toke gam ka ha ?
satg aku p jadi toke gam .. kowang kono bayo lolz -,*
ha .. aku kene buli ary-2 dengan si malaun  teha .. aku tahu la kow tomboi sejati woi .. jangan jadikkk kan aku mangsa keadaan .. i know kao maseh LIKE kat si Capital E tuh .. and kenapa la si capital zz tuh duduk kat blkng .. dahla asek capital E and Cptl N ronda-2 kat belakang ... Tapi sejak tuh jagk la aku baik dengan Cptl E , .. Cptl N lorm lagi .. Mybe TAKAKAN ! 
Happy gak bile boleh bertgo dgn cptl E .. dia and kitewang cm Anjeng and tucing kat class .. mang tungag langgang bila teach tade kat kelas .. lah , kalu teach yang ganti tuh teach kesayangan kitewang , dia pug tade kesah .. boleh lagi mumum dalam kls .. Thank ustazah Hafezah .. I lov u teach .. 
agakagaknya la kan , kitewang ni leh rapat tak lagi cm nie tahun depan .. aku tetakot kitewang dok satu kelas yang lain .. Not in same classmate again's ..
yang len tuh aku takkesah .. kalu , FATEHA , ZUL , AROYY , EYLA ,ZIHAM, DAYYAH , EQKMAL ,and tak lupa kat radio buruk kami Amirul Iyool .. mang busan la kalu takde miyul kat kelas .#sumpahbosan..
hari-2 dengar dia nyanyi ... walupon sore dia tuh #tadelasedpmanepug, tapi best and lawak ... !! gelak ketwa yang tak putos-2 la !!
huhuhu , wow , dah pukol 12:12 mlm la .. time to bed !! se yo soon foloowerrr