Rain's World

Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Rain. Welcome to My Kpop Town. Im Multifandom and EXO-L. Gomawo! You'r be pleased to be here
HYUN WOO's Crush





Entries About Linkies Stuff


Check you time

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Just Wrote and Click SEND
You'r be pleased to be here




Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


kami FREAK !


haha ! apepasal dia tgor aku ? buat kacau laa dia tuh en .. soalan cmtuh leh tnye si ***** ke , y mesti aku ! banggenye ! :')
tadi aku jumpe dia !! rupenye aku takleh lupe kan dia lagi laa , FARA BALQISH . i see her .. comel nyerrr !
hahah , agak peramanh and baik gak la ~ sebb aku bukan berapa kenal sangt dia ~ just kwan gegituh jea ,
yapi aku berminat sangt dia FACE dia ... !!
nak tgok pict dia ?? Abg aku pon minat kat diaa aWw ..
cute really ? This FARAH BALQISH
hahah ! budak STS .. aku pergi marhaban jumpe dia , kitewang makan mee sup , teletak sambal banyak ,
ingat takde la pedas , amboiiiii ~ mencungap aku makan ..bibir maseng-2 dah merah sampai bengkak .. HAIYOOO !! dia leyh ketwa lagi .. ouh tengs , menjadi gak lwak aku FARA ..
berminat with he ? dia ade facebook laa ~ comel kan ? kan ?
nak FACEBOOK and BLOGGY dia ?  ->>> KLIK SINI UNTUK FB<<<- ->>>KLIK SINI BLOG <<-
macam-2 ragam .. balik umah jalan kaki kena lari laakkkkk ! scare with A dog yang lari lintang pukang bila pasuka penangkap anjing liar .. ! HAIYOOOOO !